Az első Tarot Art© Budán
Élménybeszámoló az Arkánum Buda 1. Tarot Art© workshopjáról

Először is: Működik! 

Másodszor:  Mennyivel könnyebb csinálni, mint mesélni róla!


Megint fantasztikus társaság találkozott össze, de ezen már cseppet sem csodálkozom, viszont végtelenül hálás vagyok. Örültem a Hölgyek nyitott hozzáállásának, a szeretettel egymás felé fordulásnak. A női közösségnek, ami megtartott mindannyiunkat. 

Örültem a Tarot újra megmutatkozó végtelen bölcsességének, amely szakavatott kezekben fantasztikusan működik. Megint elmondom és még ezerszer is, ha kell: a Tarot nem jóslásra való! Egy precízen kidolgozott szimbólumrendszer, mely évszázadok bölcsességét hordozza magában és tökéletesen alkalmas a mai korban is önismereti folyamatok inspirálására. (meg még annyi minden más is, de ehhez egy Tarot tanfolyamot kell majd szerveznem)

A szombati egy alkalom arra volt elég, hogy az aktuálisan bennünket foglalkoztató élettémában megértésre leljünk, rálássunk helyzetekre és feltöltődjünk energiával.

Megint megkaptam a kérdést, hogy ugye lesz a Tarot Art© workshopból több alkalmas sorozat? 
Igen, lesz.

Most azonban nézzétek meg a képeket a hétvégéről, mert nálam sokkal jobban el tudják mesélni, milyen különleges fúziót alkot együtt a Tarot és a művészetterápia a Tarot Art© módszerében.

 

Idézetek a vendégkönyvből:                                    

 

“A tegnapi nap fantasztikus és mély önismereti tapasztalatokkal gazdagított, olyan érzésem van, mint aki megkapta a hétmérföldes csizma ajándékát.

Mert hogy van ilyen - ezek szerint.”

“Szeretettel ajánlom mindenkinek Arkánum Műhely  Tarot Art workshopját, ahol egyrészt ismét megtapasztaltam a női csoportok bölcsességét, megtartó erejét, másrészt  rendkívül kreatív módon, sok részében megmozgatta a lelkem.

Ez egy lelki mélyizom torna, egy lelki pilates volt.”

“Ez az idézet jut róla eszembe:

Minden nő, aki magát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett, és az összes születendő leányt, aki még utána érkezik.

(Global Sisterhood)”